Koebenhavn-butikslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Østerbro

65 m2 butik i Østerbro til leje

Butik med fantastisk eksponering i en rolig sidegade

Skab den bedste oplevelse for dig og dine kunder i dette gode og lyse butikslokale på Ved Klosteret på Østerbro. Her er der fine muligheder og rammer for at åbne lige præcis det koncept, som du går og drømmer om – måske en tøjbutik, et galleri eller et showroom?

Lejemålet består af et større og veldisponerede lokale samt et depotrum. Der er store vinduer og indgangsparti, der vender ud mod Ved Klosteret, hvilket skaber et lyst indtryk, samt vindue mod gården. Med til lejemålet hører også eget toilet og et mindre tekøkken.

Dit nye lejemål ligger på rolige Ved Klosteret tæt ved Jagtvej. Området byder ligeledes på en andre række hyggelige forretninger og caféer. Der er ligeledes gode muligheder for at komme til lejemålet med offentlig transport til enten Ryparken, Vibenshus Runddel eller Poul Henningsens Plads. I området er der også fine parkeringsmuligheder for dig selv eller dine kunder samt grønne områder som Fælledparken.

Lejemålet istandsættes inden overtagelse.

Kig forbi og mærk den hyggelige og rolige stemning, som lige præcis denne del af Østerbro tilbyder.

Kereby er Små Lejemål til Store Drømme.