Koebenhavn-butikslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Taastrup

64 m2 butik i Taastrup til leje

Butikken fremstår indflytningsklart. Lejemålet er indrettet med akustik tilpassede lofter og vægge, så vi mindsker mi...

Butikslokale eller klinik til leje
Lejemålet fremstår indflytningsklart

Lokalet på Høje Taastrup Boulevard 55-57, er et selvstændigt lejemål i et attraktivt miljø, som ligger blot 100 meter fra Høje Taastrup station og en befærdet vej. Lejemålet er gennemgribende istandsat, så du kan flytte direkte ind og starte op fra day one.

Lejemålet er placeret i stueetagen med nem og handicapvenlig adgang.
Lejemålet tilbyder egen indgang, et stort rum, som kan bruges til butik, kontor eller behandlerrum. Tilhørende eget lille tekøkken, toilet og egen udgang til gården som er fordelt på 64.0 kvm.

Lokalet har en fleksibel planløsning og er nemt at indrette præcis som lejer ønsker. Lejemålet er indrettet med akustik tilpassede vægge og lofter, så vi mindsker mindst mulig støj fra de tilstødende lokaler.

Som lejer på Høje Taastrup Boulevard, vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du nemt kan komme til og fra din klinik.

Lokalet er på ca. 64 kvm og prisen er 6.950 kr. exklusiv udgifter.

Se yderligere vores andre klinikker til leje i Høje Taastrup her

Eller se hvilke klinikker EasyClinic udbyder her